SAMSUN / İLKADIM - Derecik Şehit Yasin Boy Ortaokulu

Halil İMECİ - Okul Müdürü

Okul Müdürü Halil İMECİ ilk, orta ve lise öğrenimini Sungurlu´da tamamladı. 19 Mayıs Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden 2006 yılında mezun oldu ve aynı yılın Eylül ayında Çorum/Kargı´da öğretmenliğe başladı. 2012 yılı Şubat ayında İskilip Öğretmenevi ve  ASO´ya müdür yardımcısı olarak atandı. 2016 yılı Haziran ayına kadar bu görevini sürdürdü. 2016-2019 yılları arasında il dışı tayinle geldiği Samsun/Bafra İMKB Şehit Erol Haspulat YBO´da müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2018 yılında Milli Eğitim Bakanlığının açtığı Şube Müdürlüğü yazılı sınavını kazanarak yaklaşık iki yıl Sinop ve Çorum illerinde şube müdürü olarak görev yaptı. Şube Müdürlüğü görevinden istifa ederek Samsun´a döndü. 2021 yılında yapılan Yönetici Seçme Sınavı´nda başarılı olarak Eylül ayında Derecik Şehit Yasin Boy Ortaokulu´na okul müdürü olarak atandı. 2012-2015 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümünü bitirdi. İlgi alanı olan Türk dış politikası üzerine çeşitli kurslara katılarak başarılı olmuştur. Amatör spor kulüplerinde futbol oynayan Okul Müdürü Halil İMECİ yüzme, voleybol, masa tenisi, bilardo branşlarında da sportif faaliyetlerde bulunmaktadır. Evli olup üç çocuk babasıdır.